رئیسی، ناامیدی و زاویه داران با ولایت فقیه


 ناامیدی
شبکه سه «رسانه ملی»! در تاریخ ۱۲ مرداد ۹۶ ابراهیم رئیسی را نشان داد که در شرایط فعلی نظام مقدس! به خیل ناامیدها پیوسته است. رئیسی نیز به مانند بسیاری دیگر از سران جناح خامنه ای برای رساندن منظورش ناچار است تا به بازخوانی و بازسازی سال های نخست بعد از پیروزی انقلاب ۵۷ و سپس دهه۶۰ بپردازد. در آن روزگار جمهوری اسلامی! برای آنکه تبدیل به یک استبداد مذهبی کامل بشود به جنگ تمامیت جامعه رفت؛ بیعت کردگان با خلیفه هر کس را به بهانه ای از سر راه برداشتند و خود قربانی را مقصر جلوه دادند تنها کسانی حق حیات سیاسی و اجتماعی پیدا می‌کردند که یا با خلیفه بیعت می‌کردند یا به طور کامل مسیر سکوت و کناره گیری را انتخاب می‌کردند.

جنگ ۸ساله
رئیسی در آنچه از «سیمای ملی»! پخش شد در بازخوانی و بازسازی شرایط پس از انقلاب ۵۷ به موج عظیم مخالفت ها علیه خلافت و سیاست های آن اشاره می‌کند.
در مورد مخالفت گسترده اجتماعی با جنگ ۸ساله می‌گوید: «یك دسته بودند واقعا اهل جبهه و جنگ نبودند» « اونهایی هم كه می‌خواستند بروند جنگ از جنگ باز می‌داشتند».

احزاب
رئیسی برای آنکه به شرایط هولناک نظام مقدس! در آن سال ها توجهی بدهد در یک جعل تاریخی نظام خود را با نیروهای ایمان آورنده به پیامبر اسلام در ابتدای ظهور این دین مقایسه می‌کند تا در محاصره بودن حکومتشان را توضیح دهد؛ «شرایط ما شرایطی است كه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ما همین شرایط جنگ احزاب رو پیدا كردیم یعنی دشمن خارجی و استكبار جهانی، منافقین در داخل و ضربه خورده ها از انقلاب همه با هم دست بدست هم دادند تا این انقلاب نباشد».

۸۸
وضعیتی که به نظر رئیسی در سال های بعد نیز ادامه پیدا کرد زیرا به گفته‌ی او «چه در جنگ تحمیلی چه در دورانهای اول پیروزی انقلاب چه در این فتنه جدید ۸۸ یعنی شما در عرصه های مختلف دیدید كه احزاب دست به دست هم دادند كه جامعه اسلامی ما نباشد انقلاب نباشه».

شهید و جلاد
تمام حرف های رئیسی نه با هدف روایت تاریخ که با انگیزه‌ی دادن رهنمود به نیروهای نظام در شرایط فعلی صورت می‌گیرد. زیرا امروز ولایت فقیه در محاصره داخلی و بین المللی قرار گرفته و ناامیدی آنقدر در درون نظام گسترش یافته است که مصادیق شهید و جلاد در بسیاری موارد در اذهان بدنه آن تغییر یافته [دهه ۶۰؛ جلاد و شهید] و به این باور رسیده اند که جمهوری اسلامی! در دهه۶۰ با جلادی بر سر کار مانده است.
«این شرایط شرایط جامعه ما است مردم بهوش باشند نه به حرف منافقین [گوش] كنند نه به حرف افراد ضعیف الایمان كنند».

تزلزل
رئیسی در توصیف شرایطی که نظام در آن به سر می‌برد می‌افزاید: «گاهی شرایط به نحوی است كه انسانهای دل داده به خدا هم با توجه به اینكه یك ایمان محكم و مستحكم و راسخی ندارند دچار اضطراب و تزلزل می‌شوند و در دل اونها شایعه پراكنان منافقین تاثیرگذار می‌شه و این خیلی شرایط دشواری است».
رئیسی به اعتراض علیه کسانی می‌پردازد که در سال های گذشته شریک قافله ولایت فقیه بوده اما اکنون هرکدام به میزانی به خلیفه پشت کرده اند. رئیسی این دسته را اینچنین توصیف می‌کند: «ایمان خیلی ها دارند اما ثبات قدم ندارند برخی ها بعد از مدتی زاویه می‌گیرند بعضی ها ۲۰ درجه ۳۰ درجه گاهی تا ۱۸۰ درجه زاویه می‌گیرند افراد نگاه می‌كنی آدم امروز آدم دیروز نیست یك وضعیت و شرایط دیگری را دارا شده».
به نظر می‌رسد در شرایط پیشا روی نظام به خصوص بعد از قرار گرفتن سپاه در لیست تحریم، [مصوبه تحریم های سپاه توسط ترامپ به قانون تبدیل شد] افراد بیشتری در نظام پیدا بشوند که مصداق این عبارت رئیسی قرار گیرند؛ «آدم امروز آدم دیروز نیست یك وضعیت و شرایط دیگری را دارا شده» است. به خصوص آنکه هراس جمهوری اسلامی! تنها از آنسوی مرزها نیست زیرا خمینی در ابتدای تابستان سال ۵۹ با اشاره به مجاهدین خلق گفته بود دشمن در همین تهران است.