تداوم اعتصاب غذا و اعدام مخالفان در زندان گوهردشت کرج



مقاله ای ازسایت ایران آزادی
زندانی سیاسی اهل سنت، جمال سیدموسوی که در تاریخ ۲۵ مرداد ۹۶ از سلول خود در زندان گوهردشت به انفرادی منتقل شده بود، در ۱ شهریور اعدام شد.

 

بی‌خبری خانواده زندانی و اعدام

عوامل ولایت فقیه پس از چند روز بی‌خبری و نگرانی خانواده سیدموسوی، به آنان اطلاع دادند که  فرزند آنان زندانی سیاسی، سیدجمال سیدموسوی، به اتهام «محاربه» در تاریخ ۱شهریور۹۶، در زندان گوهردشت کرج اعدام و در محلی نامعلوم به خاک سپرده شده است. زندانی سیاسی سیدجمال سیدموسوی از روز ۲۵مرداد۹۶ به انفرادی منتقل شده بود و برای آخرین بار روز ۳۱مرداد۹۶ رویت شده بود. خانواده سیدموسوی با تأخیری طولانی از اعدام فرزندشان مطلع شدند و هم‌چنین نتوانستند پیکر وی را تحویل بگیرند. [سایت مجاهدین خلق ایران۵ شهریور۹۶]

پیشینه

زندانی سیاسی کرد و اهل سنت؛ جمال سید موسوی سال ١٣٨٧ از سوی نیروهای امنیتی حکومت ولایت‌فقیه درسنندج دستگیر و سال ١٣٨٨ به اتهام «محاربه»، از سوی «دادگاه» ولایت فقیه در سنندج به اعدام محکوم شد. سیدجمال سیدموسوی در تیرماه سال ۹۵ به زندان گوهردشت کرج تبعید شده بود. سیدجمال سیدموسوی پس از تحمل ۹ سال زندان، در گوهردشت کرج حلق آویز شد.


محکومیت

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران روز چهارشنبه اول شهریور۹۶، طی اطلاعیه‌یی با تسلیت به خانواده و دوستان سیدجمال سیدموسوی و به مردم سنندج و کردستان، عموم جوانان را به اعتراض علیه اعدام و حمایت از زندانیان سیاسی و خانواده اعدام‌شدگان فراخواند و خواستار محکومیت حکومت ولایت فقیه از سوی جامعه جهانی به‌ویژه دبیرکل، کمیسر عالی حقوق‌بشر، شورای حقوق‌بشر و شورای امنیت ملل‌متحد شد. [سایت شورای ملی مقاومت ایران۱ شهریور۹۶]


انفرادی به جای بیمارستان

عوامل حکومت ولایت فقیه، سیدجمال سیدموسوی را در روز ۲۵ مرداد به بهانه اعزام به بیمارستان از سالن ۲۱ بند هفت زندان گوهردشت خارج ساختند و او را طی یک هفته، در حالی که دست و پایش در زنجیر بود، در سلول انفرادی نگه داشتند و او را تهدید كرده بودند که در صورت درز دادن اطلاعات داخل زندان حکم اعدامش زودتر اجرا خواهد شد.
جمال سیدموسوی ساعاتی قبل از اعدام در حالی که دست‌ها و پاهایش از آثار زنجیر خونین و مجروح بود برای زهر چشم گرفتن از سایر زندانیان به بند عمومی بازگردانده شد و سپس برای اجرای حكم اعدام بار دیگر به سلول انفرادی منتقل و در سحرگاه ۱ شهریور اعدام شد.


اعدام و اعتصاب غذا

همزمان ۲۱ زندانی سیاسی دیگر كه به سالن ۱۰ بند ۴ زندان گوهردشت به اجبار منتقل شده‌اند چهارمین هفته اعتصاب غذای خود را سپری می كنند. آنها به انتقال خود به این محل و فشارها و محدودیتهای روز افزون و تخریب و مصادره اموالشان معترضند.
اعدام، شکنجه، زندان، دستگیری و... اهرم‌های ولایت فقیه برای به سکوت کشاندن مردان و زنان معترض به سیاست‌های سرکوبگرانه حکومت است، حکومتی که جز با سرکوب پابرجا نیست. اما تاریخ نشان داده است که فریاد حق‌خواهی و اعتراض که با جانفشانی و فداکاری همراه است، همواره به پیروزی منجر شده است و دیکتاتور همیشه محکوم به شکست است.