دیدار هیئت عالیرتبه سنای آمریکا با مجاهدین خلق در تیرانا


شهید و جلاد

خامنه ای در ۱۴ خرداد ۹۶ بر سر قبر خمینی اعلام کرد که جای شهید و جلاد در اذهان بدنه‌ی نظام او تغییر کرده است. خامنه ای به این ترتیب به طور ناخواسته به پیشروی اجتماعی مجاهدین خلق حتی تا درونی ترین خاکریزهای حفاظت شده خلافت اسلامی! اذعان کرده بود.

آماج سرکوب

در طول ۳۹ سال گذشته، مجاهدین خلق همواره آماج اصلی سرکوب نظام ولایت فقیه بوده اند، زیرا از ابتدای برپایی خلافت در ایران، آنها اصل ولایت فقیه را نپذیرفتند و به یک جمهوری مبتنی بر رأی مردم فراخوان داده بودند.

دستاوردها

مجاهدین خلق در یکی از آخرین دستاوردهای سیاسی خود موفق شدند که در سال ۹۴، نوشیدن جام زهر اتمی را به خامنه ای تحمیل کنند، امری که باعث شد پروژه ساخت بمب اتمی توسط ولایت فقیه با شکست مواجه شود. گام بعد برای پیشروی مجاهدین خلق قرار دادن سپاه در لیست سازمان های تروریستی و اعمال تحریم گسترده بر آن بود. امری مهم که بر مبنای افشاگری های مجاهدین خلق به تهیه و تصویب قانون تحریم ها در کنگره آمریکا و امضای آن توسط رئیس جمهور ترامپ، منتهی شد. براساس این قانون افرادی که در نقض حقوق بشر در ایران دست دارند، کسانی که به پروژه های موشکی جمهوری اسلامی! یاری می‌رسانند و افرادی که در کشورهای منطقه با اهداف تروریستی دخالت می‌کنند، در لیست تحریم ها قرار می‌گیرند. مصداق عملی تمام این تحریم ها سپاه است که در آن قانون از آن به صراحت نام برده شده است. [قانون تحریم های آمریکا علیه جمهوری اسلامی! چیست؟]

ملاقات در تیرانا

روز شنبه ۲۱ مرداد ۹۶ یک هیئت عالیرتبه از سنای ایالات متحده با مریم رجوی، رهبر مجاهدین خلق در تیرانا ملاقات کرد. در این دیدار هیئت آمریکایی پیرامون «وضعیت مجاهدین در آلبانی» و «آخرین اوضاع ایران و منطقه و راه‌حلهای پایان دادن به بحران در منطقه که از تغییر دموکراتیک در ایران می‌گذرد»، با مریم رجوی گفتگو کرد.
ریاست هیئت سنا را، سناتور روی بلانت، «نایب‌رئیس کنفرانس جمهوریخواهان در سنا» و «عضو کمیته‌های تخصیص بودجه، اطلاعات، قوانین و اداری، بازرگانی، علوم و ترابری»، بر عهده داشت. دیگر اعضای این هیئت عالیرتبه عبارت بودند از سناتور جان کورنین، «ناظم اکثریت سنا» و «عضو کمیته‌های قضایی، اطلاعات و مالی»، و سناتور تیلیس، «عضو کمیته‌های قوای مسلح، قضایی، بانکداری، امور مسکن و شهری، و امور بازنشستگان ارتش»

آرزوی موفقیت

در این دیدار «سناتورهای برجسته آمریکایی انتقال امن و سالم کلیه ساکنان لیبرتی را تبریک گفتند و برای آنها در مبارزه‌شان برای استقرار دموکراسی و حقوق‌بشر در ایران آرزوی موفقیت کردند.»

مواضع قاطع

مریم رجوی، رهبر مجاهدین خلق از «سناتورهای آمریکایی به‌خاطر مواضع قاطع آنها در قبال رژیم ایران به‌خصوص نامگذاری سپاه پاسدران رژیم ولایت‌فقیه و تصویب تحریمهای جدید علیه سپاه و سردمداران رژیم به‌خاطر نقض حقوق‌بشر، پروژه‌های موشکی و صدور تروریسم، تقدیر کرد.»

تغییر

در این دیدار مریم رجوی تصریح کرد که «برخلاف تبلیغات حامیان رژیم، استبداد مذهبی حاکم از درون بسیار پوسیده و شکننده است و اگر حمایتهای خارجی و به‌ویژه سیاست مماشات در آمریکا و اروپا نبود این رژیم تا این اندازه دوام نمی‌آورد. تغییر رژیم در ایران یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است، این تغییر در دسترس است. یک آلترناتیو معتبر و دموکراتیک وجود دارد. مترادف دانستن تغییر رژیم و دموکراسی برای ایران با جنگ و بی‌ثباتی در منطقه، فریب محض است و منشأ آن تبلیغات لابیهای رژیم ایران در پایتختهای غربی است. رژیم و پشتیبانان و لابیهای آن، واقعیت را دجالانه و به عمد، معکوس جلوه می‌دهند تا مردم ایران و این منطقه از جهان را سزاوار فاشیسم دینی و بنیادگرایی و تروریسم تحت نام اسلام قلمداد کنند. در حالی‌که سرنگونی این رژیم در واقع لازمه پایان یافتن بحران و جنگ در منطقه است.»

رسمیت

در این دیدار مریم رجوی خواهان به رسمیت شناخته شدن حق مردم ایران و مجاهدین خلق برای «سرنگونی دیکتاتوری دینی، استقرار آزادی و دموکراسی و برپایی یک جمهوری بر مبنای جدایی دین از دولت، برابری زن و مرد گردید.»