فرصت مغتنم
در پایان مراسم تحلیف روحانی در «مجلس»، عده ای از نمایندگان! حاضر که فرصت را مغتنم یافته بودند به دور فدریکو موگرینی حلقه زدند تا علاوه بر گرفتن عکس های یادگاری با او، سلفی هم بگیرند.
با نگاهی به آن عکس ها که جای خود را به سرعت در فضای مجازی باز کرد، میتوان مشاهده کرد که نمایندگان «مجلس» در ام القرای! جهان اسلام! تا چه اندازه بی تاب و مشتاق برای داشتن یک عکس یادگاری با نمایندهی «سیاست خارجی اتحادیه اروپا» هستند.
با نگاهی به آن عکس ها که جای خود را به سرعت در فضای مجازی باز کرد، میتوان مشاهده کرد که نمایندگان «مجلس» در ام القرای! جهان اسلام! تا چه اندازه بی تاب و مشتاق برای داشتن یک عکس یادگاری با نمایندهی «سیاست خارجی اتحادیه اروپا» هستند.
توازن
رفتار نمایندگان «مجلس» جمهوری اسلامی! تبدیل به نمادی از ضعف و اضمحلال نظام شد. زیرا به همه نشان داد که وقتی آنها در توازن موجود بین المللی اینگونه در برابر موگرینی طاقت از کف میدهند، اگر فشار کمی بیشتر شود، آیا شاهد صحنه های ذلیلانه تری از طرف بیعت کردگان با خلیفه مسلمین!، نخواهیم بود؟
عصاره
خمینی زمانی، نمایندگان! «مجلس» را عصارهی فضایل نظام توصیف کرده بود. توصیفی که البته «کامل» به نظر میرسید. با نگاه به این نمایندگان میتوان یک ارزیابی واقع گرایانه از نظام ارائه داد.
«زن»
علم الهدی روز ۲۰ مرداد در «نمازجمعه»ی مشهد میخواهد به سهم خود در برابر این آبروریزی برای نظام موضع بگیرد. اما آنچه بیش از توازن قوای موجود در عرصه بین المللی او را تحقیر کرده است، «زن» بودن موگرینی است. اگر به کلمات علم الهدی دقت شود همین عنصر «زن» بودن در کلمات او موج میزند و فراتر از هر مولفه دیگری علم الهدی را رنج میدهد.
قوت جهاد!
در اندیشهی علم الهدی، موگرینی یک زن غیر مسلمان است و اگر نظام مقدس!، قوت جهاد! در بلاد کفر را داشت، میتوانست او را به کنیزی بگیرد اما اکنون نمایندگان «مجلس»ش برای گرفتن سلفی با او بر روی میزهای مجلس درازکش میشوند.
بولد
علم الهدی در «نمازجمعه» مشهد به جمله معروف خمینی؛ «مجلس عصاره ملت است» اشاره کرده و میگوید: «عصاره این ملت به یک زن دیپلمات غربی افتخار میکند و با او سلفی میگیرد و به او اظهار وابستگی میکند، زنی که به عنوان نقطه متمرکز حمایت و پشتیبانی از اسرائیل است، زنی که در مقابل تحریمهای نابکارانه و ضد برجام آمریکا حاضر نشد اعتراف کند که این تحریمها با برجام متناقض است، آنها اینگونه برخورد میکنند آن وقت در مجلس یک عده بریزند و افتخار کنند به این عنصر، آیا این مایه تاسف نیست.»
میتوان کلمه «زن» را بولد کرد و متن را دوباره خواند.
میتوان کلمه «زن» را بولد کرد و متن را دوباره خواند.
تروریسم
علم الهدی سپس مدعی میشود که «ما در دنیا به عنوان محور مقاومت شناخته شدیم». منظور او به طور دقیق، محوریت نظام در تروریسم بین الملل است که نمونه ای از آن در کشتار نیم میلیون سوری و آواره کردن ۱۱ میلیون نفر دیگر در طول ۶ سال، در منظر جهانیان قرار گرفت. این محوریت به وسیله سپاه پاسداران خود را نشان میدهد که به خاطر کارنامه تاریکش تحت تحریم های جدید توسط آمریکا قرار گرفته است. [قانون تحریم های آمریکا علیه جمهوری اسلامی! چیست؟]
ژست
علم الهدی که مرکز ام القرا را در حال فروپاشی میبیند، با اشاره به سلفی بگیران «مجلس» میگوید: «آیا این کارها آبروی ملت را نمیبرد و مردم را بدنام نمیکند، در برابر چشم مسلمانانی که در مقابل استکبار ناپاک به ما چشم دوختند این حرکتها و ژستها با ما چه خواهد کرد.»