منتظران اعدام!


 «آخوند» حسن نوروزی سخنگوی «کمیسیون قضایی و حقوقی» مجلس! در مطلبی که در ایسنا، در ۱۷ مرداد منتشر شد، با تاکید بر اینکه «در طرح تخفیف مجازات محکومین مواد مخدر همه عوامل مورد بررسی قرار گرفته‌اند» اعلام کرد: «در حال حاضر ۵ هزار و ۳۰۰ نفر در زندان‌ها در انتظار اعدام هستند.» نوروزی ضمن اعلام این رقم، سوالی را مطرح کرد: «چرا آمار اعدامی‌ها را اعلام نمی‌کنید؟ اسم سه قاچاقچی بین المللی را بیاورید که اعدام شده باشند.» علی بختیار  دیگر عضو مجلس! در ۲۶ فروردین ۹۶،  گفته بود: «حدود ۵۰۰۰ زندانی بین ۲۰ تا ۳۰ساله که اغلب برای اولین بار به اتهام مواد مخدر دستگیر شده‌اند، در صف اعدام قرار دارند.»

۱۰۰هزار نفر زندانی

پیشتر جهانگیر رئیس «سازمان زندان ها» در ۱۴ اسفند ۹۵ اعلام کرده بود: «حدود ۱۰۰هزار نفر در ارتباط با قاچاق مواد مخدر زندانی هستند... ۷هزار نفر با داشتن کمتر از یک گرم مواد مخدر زندانی‌اند... و حدود ۵۵هزار نفر در زندانهای کشور وجود دارند که ممکن است بی‌گناهی آنها ثابت شود».
فشار افکار عمومی کشور و جامعه بین‌المللی، در مخالفت با اعدام روزافزون زندانیان مرتبط با مواد مخدر از سوی ولایت فقیه، عناصری در درون نظام را نیز به واکنش واداشته است.

فقر و ناتوانی

جلیل رحیمی جهان آبادی «عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس» در گفتگویی با ایسنا که به تاریخ ۱ مرداد ۹۶ منتشر شد، به رابطه فقر و رو‌‌آوردن افراد به قاچاق مواد مخدر پرداخته و گفته بود: «در حال حاضر بخش اعظمی از افرادی که به اسم قاچاقچی مواد مخدر اعدام می‌شوند اثری در کاهش عرضه این مواد در کشور ندارند و ممکن است از سر فقر، ناتوانی و عجز اقدام به حمل چند کیلو مواد در منطقه مرزی کرده باشند. لذا با اعدام چنین افرادی تا زمانی که اشتغال پایدار و توسعه ای در مناطق مرزی ایجاد نشده نمی‌توان جلوی قاچاق را گرفت.»

پنهان کردن آمار اعدام‌ها

جلیل رحیمی جهان آبادی تلویحا بر استفاده ابزاری حکومت ولایت فقیه از اعدام زندانیان مربوط به مواد مخدر، انگشت گذاشته بود: «بگیر و ببند و اعدام کن اگر جواب داده بود که تاحالا وضع ما این نبود...شما آماری از زندانیانی به ما دهید که در حال حاضر آماده اعدام بوده و یا زیر حکم اعدام هستند و یا چند درصد قاچاقچی عمده به شمار می روند. بارها تقاضا کردیم اما آمار را ارائه نکردند. چرا؟ چون خودشان هم می‌دانند اینهایی که اعدام می‌شوند شاید فقط یک درصد ناچیزی از اینها قاچاقچی بزرگ باشند و عمده اینها افراد بیچاره هستند...قوه‌قضائیه فقط آمار اعدامی ها را اعلام کند و بگوید که از اول انقلاب تا الان چه تعداد اعدام شده‌اند. تا اندازه‌ای این کار انجام شده که حتی آمار آن محرمانه تلقی می‌شود.»[اعدام فقرا به نام قاچاقچی و پنهان کردن آمارها]

قاچاقچی بزرگ

جلیل رحیمی جهان آبادی بدون آنکه جرأت نام بردن از قاچاچی‌های اصلی؛ سپاه را داشته باشد اذعان می‌کند که «قاچاقچی بزرگ اولا در دسترس اینها نیست ثانیا به محض این که دستگیر شود چند نفر آدم یا وکیل دارد که او را از زندان در آورده و یا اعدام را تبدیل به حبس کند. اما آن فردی که نه توان دفاع از خود را دارد و نه توانایی وکیل اختیار کردن اعدام می شود...تعدادی از اعضای کمیسیون قضایی مجلس، از قضات دادگستری هستند که در دادگاه انقلاب هم مشغول به فعالیت بودند. خود اینها در جلسه می‌گفتند که بارها دیده‌اند زنان یا فرزندانی برای خداحافظی از پدر و یا همسرشان که به جرم مواد مخدر اعدام می‌شوند به زندان آمده‌اند که حتی کفش پای اینها نبوده است.»

سرکردگان قاچاق

نوروزی در ادامه مصاحبه خود با ایسنا، با اشاره به طرحی در مورد اعدام زندانیان مرتبط با مواد مخدر در مجلس حکومت ادامه می‌دهد: «اکثریت نمایندگانی که به عنوان قاضی در دادگاه انقلاب بوده‌اند اذعان دارند اعدام باید برای آن دسته از افرادی انجام شود که سابقه محکومیت و یا سرکردگی قاچاق را بر عهده دارند.» اما نه نوروزی و نه هیچ یک دیگر از عوامل درون حکومت، حاضر نیستند لب به سخن بگشایند و نامی از «سرکردگان قاچاق» ببرند، چون در آن صورت طناب دار  باید، بر گردن کسانی بیفتد که در مناصب بالا در جمهوری اسلامی! اکنون به عنوان مجری، مشغول به اعدام  زندانیان هستند.
برای ایجاد ترس و وحشت آفرینی در بین مردم، ولایت فقیه نیازمند اعدام است تا یک روز بیشتر سرپا بماند.