اخراج ۱۵ دیپلمات جمهوری اسلامی! از کویت


 فرار 
روزنامه «السیاسه» کویت روز ۲۶ تیر ۹۶ نوشت که ۱۴ نفر از اعضای یک گروه مرتبط با نظام ایران پس از آنکه احکام محکومیتشان توسط «دیوان عالی کویت» تایید شد با قایق های تندرو به ایران گریختند.
اتهامات
این گروه کویتی به وارد کردن، انبار و اختفای «مواد منفجره»، «تسلیحات و مهمات» و داشتن دستگاههای غیرقانونی «استراق سمع» متهم بودند. ۱۴ فرد گریخته به ایران بنا به نوشته «السیاسه» «پس از فرجام‌خواهی از زندان آزاد شده بودند و قرار بود تا زمان اعلام حکم دادگاه عالی، آزاد بمانند.» احکام این افراد برحسب آنچه اعلام شده است کوتاه مدت، میان مدت تا ۱۰ سال می‌باشد.
۲۱ نفر
۲۱ نفر دیگر از اعضای این گروه از طرف دادگاه عالی کویت به‌دلیل تشکیل «حلقه جاسوسی» به نفع نظام ایران و ارتباط با دستگاههای امنیتی آن و گروه «حزب‌الله لبنان» و طرح‌ریزی انجام عملیات در خاک کویت مجرم تشخیص داده شدند.
فرد اول این گروه کویتی که از او به عنوان «حسن حاجیه» نام برده شده است با «عبدالرضا دهقان» کارمند سفارت نظام ایران در کویت مرتبط بوده است.
لازم به اشاره است که سفارتخانه‌های نظام ایران مرکز طراحی‌های عملیاتی علیه اتباع و دولتهای کشورهای دیگر می‌باشد و تاکنون از این موارد در آلمان، آرژانتین، لبنان، عربستان، اتریش، فرانسه، ایتالیا و ترکیه پرونده های متعدد جنایی و تروریستی به نام کارکنان این سفارتخانه ها به ثبت رسیده است.
احضار
به دنبال این پرونده و فرار ۱۴ نفر از اعضای این گروه تروریستی به ایران، دولت کویت روز پنجشنبه ۲۹ تیر دستور داد دفاتر نظامی و فرهنگی سفارت نظام ایران در کویت تعطیل شود و از سفارت نظام ایران خواست تا شمار دیپلوماتهای خود را از ١٩نفر به ٤نفر کاهش دهد. کویت ۴۵ روز فرصت داده تا دیپلمات های اخراجی ولایت فقیه کشور را ترک کنند. همه این موارد با احضار سفیر خلافت اسلامی! در کویت و ابلاغ موارد ذکر شده، صورت گرفت.
دخالت
جمهوری اسلامی! از بدو تشکیل، دخالت در کشورهای منطقه را یکی از راه های تداوم حاکمیت خود دانسته است. نخستین دخالت گسترده خلافت اسلامی! از عراق آغاز شد که در نهایت منجر به شروع و ادامه جنگ ۸ ساله با این کشور گردید. نمونه های اخیرتر این دخالت ها نیز ویران سازی عراق و سوریه بر اثر دخالت مستقیم نیروهای سپاه است.
جمهوری اسلامی! همچنین دخالت در کشورهای حوزه خلیج فارس را از همان ابتدای انقلاب آماج خود قرار داده بود، یکی از آخرین تلاش های صورت گرفته حمایت از نیروهای کودتاگر در یمن علیه دولت قانونی این کشور بود که برای سال ها این کشور را در جنگ داخلی فرو برده است.
ائتلاف
در ۳۱ اردیبهشت امسال تشکیل ائتلاف عربی ـ اسلامی ـ آمریکا در عربستان سعودی بر انزوای منطقه ای و بین المللی نظام ایران افزود زیرا این ائتلاف با هدف مبارزه با تروریسم و اعمال ویرانگر نظام ایران شکل گرفت. [ترامپ و پایان رویاهای روحانی]
آزادی
واقعیت آن است که به میزان محدودیت نظام برای دخالت در خارج از مرزها، دست سپاه برای سرکوب مردم در داخل کشور نیز بسته تر می‌شود. مدافعین راستین آزادی همیشه در برابر دخالت های سپاه در خارج از مرزها ایستادگی کرده اند.