پیام قطع دست به اکثریت ۷۷ میلیونی


چهار درصد
در ایام سیرک انتخابات، قالیباف در ۱ اردیبهشت ۹۶ در مسجد جامع ایلام حاضر می‌شود تا در نزاع قدرت برای به زیر کشیدن روحانی چند شهادت کوچک! بدهد. قالیباف می‌گوید: «فقط چهار درصد مردم از ظرفیت های اقتصادی برخوردار هستند». به عبارت دیگر از جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور نزدیک به ۷۷ میلیون نفر از ظرفیت های اقتصادی محروم می‌باشند.

چه کسانی
۷۷ میلیون نفر ذکر شده جزء چه کسانی نیستند؟
صادق آملی لاریجانی در سخنرانی اش در ۱۱ تیر در تشریح «فتنه ای» که اکنون نظام مقدس! را به چالش می‌کشد، می‌گوید: «علیه رهبریت نظام، قوه قضاییه، رئیس قوه قضاییه، شورای نگهبان و دبیر آن، علیه سپاه و سپاه قدس و هرچیز که رنگ و بویی از نظام اسلامی دارد، توهین می‌شود» و «این نشان از یک فتنه است.» [آملی لاریجانی و مصادیق دوستی! با آمریکا] البته او به جناح رقیب و نهادهایی مانند دولت مجلس و سایر بنیادهای حکومتی در اینجا اشاره نمی‌کند، ـ زیرا مشغول یک جدل سیاسی با حریف است ـ اما در هر صورت می‌توان حدس زد که فتنه از طرف همان ۷۷ میلیونی در جریان باشد که از «ظرفیت های اقتصادی» کشور برخوردار نیستند.

شهادت ها
قالیباف در ادامه شهادت هایش در ایلام می‌گوید: «سالانه بیش از ۲۵ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشورمان می‌شود» و سپس ادامه می‌دهد: «دلیل اصلی افزایش فقر در کشور رانت، سوء استفاده های اقتصادی و..است» و « در حالی که مردم صاحب اصلی سپرده های بانک ها هستند ولی خدمات دهی بانک ها برای افراد قاچاقچی، واردات کنندگان کالاهای لوکس و..است.»
قالیباف به خیال آنکه برگ آخر را علیه حریف بر روی میز بکوبد، اعلام می‌کند که «بیشترین حجم تسهیلات بانکی کشور دست ۴۰۰ نفر است».  [طبقه چهار درصدی و جنگ های تجاوزکارانه] او در گرماگرم کارزار یک لحظه از یاد می‌برد که در حال توصیف خود در مقابل آینه است.

قطع دست
اخیرا گزارشی منتشر شده درباره یک زندانی که محکوم به قطع دست شده است. [هرانا ۱۳ تیر ۹۶] این زندانی که پیشتر به جرم سرقت در زندان بوده، سرقت هایش را زمانی که در مرخصی خارج از زندان به سر می‌برده انجام داده است. آخرین سرقت او از خانه یک قاضی بود که دارای دوربین مدار بسته بوده است. «قاضی» ای! که خانه اش هدف سرقت قرار می‌گیرد همان قاضی! رسیدگی کننده به پرونده این زندانی بوده که با دیدن چهره او در دوربین مدار بسته او را شناسایی کرده است.
زندانی بعد از اعتراف به سرقت توسط دادگاه! به قطع دست محکوم می‌شود.
«قوه قضاییه» برای ۷۷ میلیونی ها حکم قطع دست صادر می‌کند اما برای صادق لاریجانی که این روزها در شبکه های اجتماعی به سارق لاریجانی معروف شده، حکم به برائت و طلبکاری! می‌دهد.

دفاع از حقوق!
جدا از غیر انسانی بودن حکم قطع دست، باید توجه داشت که زندانی محکوم به قطع دست، یکی از آن گروه ۷۷ میلیونی می‌باشد که دانسته یا نداستنه از یک نفر از گروه ۳ میلیون نفری سرقت کرده است؛ با حکم قطع دست این پیام به اکثریت جامعه داده می‌شود که اگر به حقوق! اقلیت دست درازی! کنید، دستتان را از دست می‌دهید، و به اقلیت برخوردار و مدافع ولایت فقیه این پیام داده می‌شود که نظام قضایی پشتیبان «حقوق شهروندی»! آنان است.