منتظری، قاچاق و جدال قدرت


خب چرا؟ 
خامنه ای در سخنرای خود در یکم فروردین در حرم امام رضا، هنگامی که می‌خواست گارد خود را برای ورود به رینگ انتخابات! ریاست جمهوری! ببندد اعلام کرد؛ «گفته می‌شود ۱۵ میلیارد دلار صرف قاچاق می‌شود؛ این عدد، حداقلی است که امروز گفته می‌شود» و «تا ۲۰ میلیارد و ۲۵ میلیارد هم گفته می‌شود!» و بعنوان یک نمونه ذکر می‌کند که «‌به بنده گزارش دادند که از فلان بندر -یک بندر مشخصی- در روز مثلاً سه هزار تا پنج هزار کانتینر وارد کشور می‌شود. از مجموع این سه هزار یا پنج هزار، فقط ۱۵۰ کانتینر بازدید می‌شود! خب چرا؟ بقیه بازدید نمی‌شود و می‌آید؛ وقتی داخل انبار رفت‌، معلوم می‌شود که جنس قاچاق است که وارد شده است». [زبان گویای نظام! و شنیدن صدای فقر مردم]
خامنه ای روحانی را هدف گرفته است تا قاچاق کالا را به او و جناح او معطوف کند، هدف دربردن سپاه و متهم کردن رقیب است.
جمنا
چند روز بعد در جلسات داخلی «جمنا» که با هدف معرفی کاندیدای ریاست جمهوری جناح خامنه ای در جریان است مهرداد بذرپاش آمار دیگری ارائه می‌دهد؛ «امروز که خدمت شما هستیم عدد قاچاق ما ۱۰۰ هزار میلیارد تومنه این یعنی نزدیک به ۴۰۰ هزار شغل در سال» و «دوسوم این قاچاق از گمرکات کشور رد می‌شود». [فارس ۱۷فروردین۹۶]
روحانی
روحانی که خود را آماج اصلی این حملات یافته بود متعاقبا اعلام می‌کند که دولت او موفق به کاهش قاچاق کالا شده است؛ او در مصاحبه مطبوعاتی اش در ۲۱ فروردین می‌گوید: « این دولت در مبارزه با قاچاق کار بزرگی کرد. از ۲۵ میلیارد به ۱۵ میلیارد رسید.» [امضاهای طلایی!]
قوه قضاییه!
خامنه ای در ۱۲ تیر خطاب به رئیس و سایر مسئولین قوه قضاییه گفت که باید در نزاع قدرت علیه دولت روحانی وارد صحنه شوند. او از قوه قضاییه خواست تا هم در عرصه درونی نظام و هم در روابط خارجی آن به ایفای نقش بپردازد.
سهم «دادستان کل کشور»!
«حجت‌الاسلام منتظری در گردهمایی روسای فرماندهی پلیس آگاهی استان‌های سراسر کشور» [ایلنا ۱۴ تیر ۹۶] به صحنه می‌آید تا سهم خود را در نزاع قدرت ادا کند. منتظری در ابتدا با ستودن شغل «بازجویی» آنرا «پر اهمیت» توصیف می‌کند اما در ادامه از «کسانی» سخن می‌گوید که با «۲۰ سال سابقه کار قضایی» «دچار بعضی مسائل می‌شوند». شاید منتظری می‌خواهد مخاطبین خود را هوشیار کند که اگر در نزاع قدرت سمت درست! را انتخاب نکنند ممکن است دچار «بعضی مسائل» شوند.
قاچاق کالا
منتظری بحث قاچاق کالا را مجدد مطرح می‌کند؛ هدف مبارزه با قاچاق کالا نیست زیرا دوستان منتظری کمتر از رفقای روحانی در این کار دست ندارند؛ هدف آماده سازی زمینه ای برای تهاجم به حریف است. جناح خامنه ای می‌خواهد در این عرصه نهادهای مشخصی را از کنترل روحانی خارج کند تا در شرایط موجود تهدیدات فزاینده داخلی و منطقه ای، سپاه دست بازتری برای قاچاق کالا داشته باشد.
منتظری آتشباری علیه حریف را از این نقطه آغاز می‌کند؛ «برخی آقایان تلاش می‌کنند آمار قاچاق کالا را آنطور که هست اعلام نکنند. آمار رسمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا واقعا نگران کننده است. نزدیک ۱۸۰۰۰میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شده داریم اما اینکه چقدر کشف نمی‌شود را نمی‌دانیم.»
آمار واقعی؟!
منتظری ضمن تهاجم به حریف، تمام آمارهای داده شده از طرف خامنه ای، روحانی و بذرپاش را به زیر سوال می‌برد و اذعان می‌کند که از آمار واقعی بی خبر است.
منتظری به مانند کسی که در برابر دادگاه تاریخ ایستاده است شهادت می‌دهد که «بزرگ‌ترین علت عدم موفقیت در برخورد با قاچاق را عدم وجود اراده جدی و عزم جزم برای برخورد با قاچاق» می‌دانم. اما می‌خواهد شهادت خود را علیه متهم ـ روحانی و شرکا ـ به کار گیرد در نتیجه در ادامه دو نهاد زیر مجموعه ریاست جمهوری! را مورد تهاجم قرار می‌دهد؛ نهاد نخست؛ «ستاد کالا و ارز» است که منتظری می‌گوید «ما از این ستاد کالا و ارز معجزه ندیدیم بلکه شاهد ناکارآمدی هستیم.»
مواد مخدر
منتظری سپس گریزی به قاچاق مواد مخدر می‌زند و بی‌آنکه به آمارهای جدیدا منتشر شده اشاره بکند که با وجود همه دستکاری ها نشان می‌دهد که رشد مصرف مواد مخدر از ۹۰ تا ۹۵ بیش از ۱۰۰درصد بوده است [افزایش ۱۰۰ درصدی معتادان در ۵ سال]، به سراغ نهاد دوم می‌رود تا آنرا نیز به زیر سوال ببرد؛ « اینجا امامزاده‌ای به نام ستاد مبارزه با مواد مخدر داریم که آن هم امامزاده‌ بی‌معجزه‌ای است. نمی‌خواهم بگویم کار نمی‌کنند که بی انصافی است اما ستادی که رییس جمهور عضو است و اعضای تاثیرگذاری در آن وجود دارد، آن وقت این همه مشکل داریم نشان می‌دهد یک جای کار مشکل دارد.»
بقا و فنا
جناح خامنه ای پرچم های جنگ را علیه روحانی برافراشته کرده اند که یا بخش کمپرادوری نظام نامقدس را به زیر مهمیز درآورند یا آنرا به کلی حذف کنند؛ در این جدال مرگ و زندگی هرکس به روی دیگری شمشیر می‌کشد، خواسته یا ناخواسته خود را به خاک می‌افکند، آنسو تر مردمی ایستاده اند که بقای خود را در فنای دو طرف ماجرا می‌بینند.