بالاترین مقامات حکومت ایران علامت ضعف می‌دهند


سایت پراکتیکال پلیتیکینگ در مقاله ای تحت عنوان «بالاترین مقامات رژیم ایران علامت ضعف  می‌دهند» به بررسی موضوع سخنان خامنه‌ای حول اجتماعی شدن جنایت قتل عام ۶۷ می‌پردازد.
 سایت پراکتیکال پلیتیکینگ  با اشاره به حمله خامنه‌ای به ائتلاف عربی و اسلامی و آمریکا و حمایت او از کسانی که قتل عام ۶۷ را انجام داده‌اند، مقاله خود را چنین شروع می‌کند: «خامنه ای ولی فقیه ایران به شدت به ائتلاف كشورهای عربی با آمریكا حمله كرد و گفت: «نباید جای جلاد و شهید عوض شود...» خامنه ای كه در سالگرد مرگ خمینی سخنرانی می‌كرد همچنین به قتل عام  ۳۰هزار تن از زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ كه توسط مقامات كنونی در ایران انجام شده است، اعتراف كرده و با حمایت از جنایتی كه صورت گرفته است، كسانی كه این قتل عام را مورد انتقاد قرار داده اند  را مورد حمله قرار داد.»
نویسنده پراکتیکال پلیتیکینگ در ادامه بر شکست خامنه‌ای بعد از انتخابات انگشت می‌گذارد: «علیرغم گذشت بیش از دو هفته از انتخابات ریاست جمهوری در ایران وضعیت سیاسی در ایران نه تنها بهتر نشده بلكه رو به وخامت بیشتری گذاشته است. تشدید بحرانها پس از نمایش انتخابات، محصول مستقیم ضعف خامنه‌ای، رهبر عالی این حکومت  و جنگ بر سر قدرت در بین بالاترین مقامات این حکومت می‌باشد. بی‌گمان اگر این انتخابات آن‌گونه که علی خامنه‌ای  آنرا یك پیروزی می‌داند درست بود، اکنون می‌بایستی شاهد کاهش تنشها، بحرانها و بالا رفتن موقعیت حکومت در معادلات منطقه‌یی و بین‌المللی و افزایش همگرایی در داخل حکومت می‌بودیم، اما در همه زمینه‌ها، شاهد روندی معکوس هستیم».
بحران در روابط سیاسی، منطقه‌یی و بین‌المللی
سایت پراکتیکال پلیتیکینگ سپس روند بحران‌های خامنه‌ای را چنین شرح می‌دهد: «بحران روابط منطقه‌یی و بین‌المللی حکومت، با سفر دونالد ترامپ به‌ عربستان و شکل‌گیری ائتلافی با شرکت آمریکا و بیش از ۵۰ کشور عربی و مسلمان در برابر ایران، از یک سو و تصویب تشدید تحریمها علیه سپاه پاسداران  توسط سنای آمریکا، از سوی دیگر، گسترش یافته است.» سایت پراکتیکال پلیتیکینگ  همچنین شکست پروژه مدره نمایی روحانی و سیاست اوباما را متذکر شده و نوید دوران سختی برای حکومت، با آمدن ترامپ را می‌دهد.
 قتل عام ۶۷ و رئیسی
 سایت پراکتیکال پلیتیکینگ سپس با تیتر «قتل عام ۳۰ هزار زندانی سیاسی در ایران» به تاریخچه قتل عام ۶۷ و سابقه رسوای رئیسی در آن می‌پردازد و ادامه می‌دهد «كاندید شدن ابراهیم رئیسی به عنوان یكی از اعضای كمیته مرگ كه مسئول این قتل عام بود، باعث شد كه پرونده این  قتل عام  و حسابرسی از عاملین این جنایت، به یك مسئله اجتماعی تبدیل شود. اگرچه باز شدن این پرونده برای تصفیه حساب های انتخاباتی بین كاندیداها بود، اما باعث جلب توجهات نسل جوان ایرانی كه وقایع آن سالها را بخاطر نمی آورند، شد و اكنون به یك بحران برای ملایان تبدیل شده است.»
 سایت پراکتیکال پلیتیکینگ  در ادامه ناچاری خامنه‌ای بر سر قتل عام ۶۷ را این‌گونه تفسیر می‌کند: «خامنه ای در سخنرانی خودش مجبور شد علاوه بر اعتراف به این قتل عام، به شدت از آن دفاع كند تا مانع گسترش بازتابهای این بحران در جامعه گردد.» سایت پراکتیکال پلیتیکینگ  در ادامه به فعالیتهای ادامه‌دار مجاهدین خلق، که عمده قتل عام شدگان ۶۷ از اعضای این سازمان هستند، اشاره کرده و آن را مکمل مطالبات مردم از روحانی می‌داند؛ دو امری که در کنار یکدیگر وضعیت را برای حکومت ایران آشفته کرده است.
 سپاه و اعدامها
سایت پراکتیکال پلیتیکینگ  سپس کنترل سپاه بر اقتصاد کشور و موضوع اعدامها را اینگونه به هم مرتبط می‌سازد: «شریانهای اصلی اقتصادی كشور كه اساسا در دست سپاه پاسداران است، صرف جنگ در سوریه و یمن و عراق و مداخله در سایر كشورها می‌شود. نتیجه این وضعیت، افزایش و گسترش حرکتهای اعتراضی در سراسر کشور می‌باشد. پاسخ روحانی به این التهاب  اجتماعی نیز طبق معمول اعدامهای هر چه بیشتر است و به همین دلیل فقط طی چند هفته ای كه از دور دوم روحانی می‌گذرد بیش از ۲۳ نفر اعدام شده اند.»
نتیجه گیری
در پایان سایت پراکتیکال پلیتیکینگ با اشاره به دخالت‌های حکومت در کشورهای منطقه  راه حل را بدین گونه بازگو  می‌کند و می نویسد: «مداخله در سایر كشورها و جنگ افروزی و دامن زدن به جنگ فرقه ای و گسترش تروریسم برای ملایان تهران ضرورت بقاء  و حفظ دیكتاتوری مذهبی حاكم بر ایران است. همانطور كه خامنه ای گفت «تغییر رفتار به معنی تغییر این نظام است» لذا روحانی و یا هر كس كه وفاداری خودش را به ولایت فقیه اعلام می‌كند، در صدد حفظ و بقاء ساختار ولایت فقیه در ایران است و نه می‌خواهد و نه می‌تواند رفرم یا اصلاحات در ایران به وجود آورد. مردم ایران كه ضعف و شكاف را در جریان انتخابات اخیر در بین بالاترین مقامات این حکومت دیده اند، اكنون با پذیرش ریسك های سنگین دستگیری و یا اعدام، دست به اعتراضات علنی علیه این حکومت زده اند. غرب و كشورهای خاورمیانه برای برقراری صلح و امنیت در منطقه باید از  فرصتی كه بوجود آمده است با اتخاذ سیاست قاطع علیه تهران و نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران، در كنار مردم و مقاومت  ایران قرار گیرند و برای رسیدن و برقراری یك دولت دمكراتیك كه خواستار رابطه مسالمت آمیز  با همسایگان و سایر كشورها است همسو گردند.»