روزه اجباری!

 
مفهوم اجبار
برای ما که تجربه زندگی در زیر سلطه ولایت فقیه را داریم کلمه اجبار، کلمه ای بسیار آشناست. حجاب اجباری، روزه اجباری، نماز اجباری، رای دادن اجباری، تظاهرات اجباری و... ولایت فقیه بدون «اجبار» دیگر وجود نخواهد داشت.
شروع ماه رمضان برای مسلمانان، آغاز ماهی برای روزه داری، عبادت و کسب ارزش های انسانی است. اسلام به عنوان یک دین خود را در معرض انتخاب نسل های متمادی قرار داده است. بسیاری از انسان ها در طول تاریخ، این دین را انتخاب کرده و مسیر زندگی شان را براساس آن قرار داده اند.
براساس کتاب مرجع اسلام، قرآن، هیچ اجباری در پذیرش دین نیست؛ «لا اکراه فى الدّین» در قرآن صریحا مورد تاکید قرار گرفته است زیرا اساس دین اسلام بر انتخاب آگاهانه و آزادانه انسان قرار دارد.

ولایت فقیه که خود را به اسلام منتسب می‌کند در نخستین نقض اساسی اسلام، اجبار را جایگزین، انتخاب کرد. علت این رویکرد ولایت فقیه به اسلام، ریشه های اجتماعی شکل گیری این دستگاه عقیدتی بود. ولایت فقیه ریشه در نظام اجتماعی فئودالی داشت. در نظام ارباب و رعیتی، رابطه انسان با خدا و دین به عنوان رابطه رعیت و ارباب تعبیر می‌شود. ولی فقیه در نظام  ولایت فقیه جایگزین خدا یا همان ارباب می‌شود، او به مانند ارباب با فشار و مجازات، رعیت را وادار به اجرای خواست هایش می‌کند.
اسلام فئودالی
با تسلط ولایت فقیه بر ایران، تعبیری فئودالی از اسلام به اسم خدا و دین بر جامعه تحمیل شد. در ماه رمضان، این فرصت برای حکومت فراهم می‌شود که به اسم حفاظت از شأن ماه رمضان به سرکوب مردم بپردازد. به گزارش ایسنا، تقی مهری، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اعلام کرد: « همانطور که سخنگوی نیروی انتظامی اعلام کردند، براساس قوانین و مقررات با افرادی که مراعات ماه مبارک رمضان را نداشته و اقدام هنجارشکنی در خودروی شخصی کنند برخورد خواهد شد.»
البته فقط «روزه خواری» در خودروهای شخصی هدف سرکوب قرار نمی‌گیرند بلکه هرگونه عدم رعایت حجاب مطلوب حکومت نیز می‌تواند از مصادیق عمل مجرمانه! محسوب شود؛ تقی مهری می‌گوید: «به مامورانمان نیز گفته شده که در صورت مشاهده مواردی چون روزه‌خواری و کشف حجاب در خودروها حتما برخورد قانونی لازم را با متخلفان انجام دهند».
حریم شخصی!
مهری تصریح می‌کند که  «داخل خودرو محدوده شخصی نیست و همانطور که گفتم اگر کسی تظاهر به روزه‌خواری کرده و یا کشف حجاب کند، پلیس با آنها برخورد کرد و مطابق با قوانین و شئونات، متخلفان به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد». او البته نمی‌گوید که آیا جایی را جزء حریم خصوصی به حساب می‌آورد یا نه؟!
یکی از خبرهای ثابت که روزانه منتشر می‌شود حمله نیروی انتظامی به منازل افراد به جرم برگزاری میهمانی است، واقعیت این است که ولایت فقیه هیچ حریم خصوصی برای شهروندان قائل نیست، در دنیای فئودالی ولی فقیه، همه چیز متعلق به ارباب است.
هدف از دستگیری ها و مجازات به بهانه روزه خواری! بی حجابی! و ... دفاع از حریم دین نیست، زیرا خود دین با اجبار به هر شکل مخالف است، هدف گستراندن دستگاه سرکوب به هر بهانه ممکن است.
بعد از شکست مهندسی
خامنه ای در مهندسی انتخابات شکست خورد. او برای به دست آوردن تعادل جناح خود و تمامیت نظام مقدس! بلافاصله بعد از پایان سیرک انتخابات طنابهای دار را برپا کرد. نیروی انتظامی را به صحنه آورد تا به بهانه روزه خواری و بدحجابی شهروندان را مجازات کند. خامنه ای با نقض حقوق شهروندی می‌خواهد نشان دهد که بر اوضاع مسلط است. روحانی نیز با سکوت در برابر اعمال خامنه ای، رضایت خود را از سرکوب نشان می‌دهد.
نیاز به تصریح ندارد که تحقق حقوق شهروندی مردم ایران، تنها با کنار زدن حاکمیتی محقق می‌شود که متعلق به این عصر نیست.