سنای آمریکا در «مقابله با اقدامات بی‌ثبات‌کننده»

/http://iranfreedom.org/fa

قربانیان
بعد از سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در ۳۱ اردیبهشت در منطقه و جدا کردن حساب مردم ایران از نظام جمهوری اسلامی! خامنه ای و روحانی دریافتند که رای سازی های آنها در انتخابات! ۲۹ اردیبهشت نتوانسته است خریداری جدی در عرصه بین المللی بیابد.
روحانی و خامنه ای که تمایل داشتند خود را به عنوان یک دموکراسی! معرفی کنند که در آن اکثریت مردم ایران را نمایندگی می‌کنند با این پاسخ از طرف ترامپ مواجه شدند که «ستمدیده‌ترین قربانیان حکومت ایران مردم این کشور هستند. ایران تاریخ و فرهنگ غنی دارد، اما مردم ایران تحت حکومت رهبرانی که پیوسته پیگیر درگیری و ترور هستند، زندگی سخت و توأم با یأس داشته‌اند».

فرصت داعش
در پی این سخنرانی، خامنه ای نیاز داشت تا برای شکستن محاصره منطقه ای و بین المللی دست به حرکتی غافل گیر کننده بزند. قرار بود تا نظام مقدس! از سوژه تحریم ها به قربانی تروریسم تبدیل شود. خامنه ای برای خروج از این وضعیت به عملی متفاوت با نرمش قهرمانانه! نیاز داشت. «چنگ انداختن داعش به پدرخوانده‌اش در تهران» فرصت لازم را در اختیار خامنه ای قرار داد تا نشان دهد او علاوه بر قهرمان! نبرد با داعش در عراق و سوریه، تبدیل به جدیدترین قربانی! داعش نیز شده است.
فرصتی که داعش با «ریختن خون بی گناهان» در تهران به خامنه ای اعطا کرد، برای او دست آورد بین المللی به همراه نداشت.

طرح تحریم ها
طرح «مقابله با اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران» که روز سوم فروردین از طرف سناتور جمهوریخواه باب کورکر، رئیس کمیته روابط خارجی، به این کمیته ارائه شده بود در زمان انتخابات ریاست جمهوری ولایت فقیه به طور موقت کنار گذاشته شد اما روز چهارم خرداد با ۱۸ رای مثبت در برابر ۳ رای منفی در کمیته روابط خارجی سنا تصویب و برای تصویب نهایی به صحن اصلی سنا ارایه شد.
خامنه ای و روحانی به این ترتیب یک پیام جدی از طرف آمریکا دریافت کردند که در آن نشان داده می‌شد که دوران خوش اوباما رو به پایان است.
باب کورکر در نخستین واکنش به تصویب این طرح در کمیته روابط خارجی سنا اعلام کرد که تصویب این طرح نشان می‌دهد که ما برای مقابله با نظام ایران تنها به برجام بسنده نمی‌کنیم. کورکر افزود: این تصویب نشان داد که بالاخره نظام ایران را نسبت به اقدامات غیر هسته ای بی ثبات کننده اش، پاسخگو خواهیم کرد.

تصویب در سنا
روز پنجشنبه ۲۵ خرداد، اکثریت سنای آمریکا  به متممم های طرح تحریم های جدید جمهوری اسلامی! رای مثبت دادند. در این رای گیری ۹۸ سناتور رای مثبت و تنها دو سناتور رای منفی دادند.
مصوبه سنا با عنوان «مقابله با اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران»، بعد از طرح در مجلس نمایندگان و امضای رئیس جمهوری آمریکا به قانون تبدیل خواهد شد.
در صورت تبدیل این طرح به قانون، دولت آمریکا موظف است که ظرف مدت ۹۰ روز، تحریم های جدیدی علیه افراد و نهادهای فعال در توسعه برنامه های موشکی نظام ایران به تصویب برساند.

محورها
محورهای طرح «مقابله با اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران» عبارت است از:
تحریم‌های موشک بالستیک: این طرح، افراد مرتبط با برنامه موشک بالستیک ایران و کسانی که با آنها معامله دارند را هدف قرار می‌دهد.
تحریم‌های جدید تروریسم: برای نخستین بار، آمریکا تحریم‌هایی علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به اتهام حمایت از تروریسم اعمال می‌کند.
اجرای تحریم تسلیحاتی: کلیه افرادی که در فروش، تامین قطعه، تعمیر و انتقال تانک، خودروی زرهی، تسلیحات با کالیبر بالا، هواپیماهای جنگی، بالگردهای تهاجمی، کشتی، موشک و سامانه‌های موشکی به ایران، نقش‌آفرین باشند، توسط رییس‌جمهور مورد تحریم قرار می گیرند و دارایی آنها توقف می شود.
تحریم ناقضان حقوق بشر: براساس این طرح، هر شخصی که از سوی وزارت خارجه آمریکا به عنوان ناقض حقوق بشر در ایران معرفی شود، در لیست تحریم قرار می گیرد.

فوق العاده خطرناک
خبرنگار سیمای نظام الهی! ۲۵ خرداد از نیویورک گزارش کرد: «برخی از این تحریمها پیچیده‌تر از تحریمهای قبل از برجام هستند.» او افزود: این طرح «یک الحاقیه محرمانه هم دارد که از نگاه کارشناسان مهمتر از متن خود این تحریمها است و ایران را کشوری فوق‌العاده خطرناکی معرفی کرده است.»

پایان رویا
در روزهای سیرک انتخابات ریاست جمهوری ولایت فقیه، روحانی وعده داده بود که می‌تواند با ترمیم روابطش با جامعه جهانی به جذب سرمایه های خارجی اقدام کند. روحانی تنها راه حل برای برون رفت از بحران اقتصادی نظام مقدس! را در جذب سرمایه خارجی دانسته بود. روحانی البته به خوبی می‌دانست که ضرورت جذب سرمایه خارجی یا در تعبیری وسیع تر ادغام کامل نظام مقدس! در سرمایه داری جهانی نیازمند سرکشیدن جام های زهر بیشتری از طرف خامنه ای است؛ جام زهر موشکی، جام زهر تسلیحاتی، جام زهر منطقه ای، جام زهر حقوق بشر. طرح اخیر سنا با حمایت قریب به اتفاق سناتورها، روحانی و خامنه ای را به سرکشیدن جام های زهر بعدی دعوت می‌کند. جام هایی که البته منجر به فروپاشی تمامیت نظام خواهد شد.
جدا از آنکه خامنه ای و روحانی در برابر دعوت به سرکشیدن جام های زهر بایستند یا نه، مردم ایران از تصویب طرح جدید سنا علیه نظام ایران علامت ضعف و انزوای ولایت فقیه و سایر شرکا را دریافت می‌کنند.