قیام، بحرانها، تهدیدها و خطر سرنگونی


هراس از شعله کشیدن قیام و بحث دربارهٔ این‌که چکار باید کرد و چکار می‌توان کرد، به‌شدت در رژیم و بین دو باند حاکم جریان دارد.
هر روز هم که از قیام دیماه ۹۶ می‌گذرد، نه تنها از شدت این هراس کم نشده، بلکه از آنجا که بحرانهای سیاسی و اقتصادی مؤثر در قیام هم قوی‌تر و وخیم‌تر شده است، به همان نسبت این هراس  شدیدتر و عمیق‌تر گردیده است.
در این رابطه عناصر و رسانه‌های هر دو باند با جملاتی نظیر این‌که مسأله بحرانها بنیادی است، سکولاریسم اجتماعی ما را تهدید می‌کند!، امسال حوادثی اتفاق می‌افتد، صبر و بردباری به غلیان در می‌آید و... نگرانی‌شان را از آینده نظام و خطر سرنگونی که در کمین آن است ابراز می‌کنند.
محمد وکیلی عضو مجلس ارتجاع از باند روحانی ضمن اشاره به فشارهای اقتصادی و معیشتی که از طرف حاکمیت منحوس آخوندی بر مردم وارد شده است می‌گوید که این فشارها مردم را «رنجور» کرده و «نماد اینرنجوری را در رفتار عمومی مردم شاهد هستیم».
این عضو مجلس رژیم به بحرانهایی که گریبان رژیم را گرفته و به عدم توانایی حل آنها چنین اذعان می‌کند‌: «در شرایط کنونی با بحرانهایی که شاهد هستیم با مسأله محوری نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد، می‌توان یک‌شبه به شکل پارتیزانی برای مسأله نسخه‌‌یی تجویز کرد می‌توان یک‌شبه نشست و برای مسأله آب بحران آب نسخه‌‌ تجویز کرد اما این نسخه‌های پارتیزانی کارکرد مقطعی و لحظه‌‌یی دارند و می‌توانند احیانا به ضد خودشون تبدیل شوند مگر این‌که ما مسأله را بنیادی ببینیم آن‌چنان‌که بحرانها بنیادی شده، نمی‌توان در درون مرزها ملتی نحیف، رنجور از مصیبت شرایط اقتصادی داشت».(سایت خبر آنلاین ۲۸فروردین ۹۷)
محمد نهاوندیان معاون اقتصادی آخوند حسن روحانی هم وضعیت انفجاری جامعه را ناشی از اعتراض‌های به‌حق مردم می‌داند که طی سالیان روی هم انباشت شده و برآورده نشده است.
این مهره حکومتی پیش‌بینی می‌کند که این وضعیت «زمانی صبر و برد باری را به غلیان در می‌آورد». (خبرگزاری تسنیم ۲۸فروردین ۹۷)
در باند خامنه‌ای نیز آخوند ابراهیم رئیسی با اذعان به خواستها و مطالبات مردم که به آنها پاسخ داده و سرکوب شده و با تشبیه وضعیت انفجاری جامعه علیه حکومت پلید آخوندی و ارزشهای ارتجاعی آن  به «سکولاریزم اجتماعی»! اذعان می‌کند و در این رابطه می‌گوید: «نگاه به دین به‌عنوان عملی فردی و حوزه علمیه‌‌یی که به انقلاب کاری نداشته باشد، تهدیدکننده است». (خبرگزاری فارس ۲۸فروردین ۹۷)
 پاسدار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل نظام آخوندی این چنین به شرایط انفجاری جامعه اعتراف می‌کند: «امسال نیز یک سری حوادث و  تهدیدات اتفاق بیافتد».
این سرکرده سپاه ضدخلقی از نیروهای وارفته می‌خواهد که مواظب عنصر «تهدید و آسیب» که در کمین است باشند و «روند مقابله پیش‌دستانه» نسبت آن داشته باشند.
پاسدار جلالی اصلی‌ترین تهدیدات را «جنگ اقتصادی»، ‌تهدیدات «‌بر محور مردم» می‌داند که  دشمن نیز «به‌دنبال ایجاد عارضه و مشکل در انقلاب اسلامی در حوزه‌های مختلف است که شامل حوزه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بوده و می‌تواند از طریق شبکه اجتماعی به مردم منتقل شود و مردم را درگیر نمایند. دشمن تلاش دارد این موضوعات را در حوزه امنیتی دنبال کند». (خبرگزاری ایسنا ۲۸فروردین ۹۷)
ملاحظه می‌شود که محور تمامی این اظهارنظرها و به بیان دقیق‌تر این اظهار وحشت‌ها، هراس از قیامی‌ دیگر توسط مردم و جوانان ایران‌زمین است. و «دشمن»! است که به قول پاسدار جلالی می‌خواهد موضوعات و مشکلات را در«حوزه امنیتی دنبال کند»!
واقعیت این است که باندهای درون رژیم به‌رغم تمامی اختلاف‌نظرها و منافع  بر سر قدرت و غارت مردم، روی یک موضوع اتفاق‌نظر دارند که آن هم قیام در راه است و خطر در بیخ گوش نظام.
 آری، وقتی از رژیم  ولایت، به‌دلیل بن‌بست تمام‌عیار نظام، راه‌حلی برای حل بحران اجتماعی در نمی‌آید، لاجرم نه تنها از شدت هراس از قیام کم نشده، بلکه با توجه به وخیم‌تر شدن شرایط سیاسی و اقتصادی و تاثیر بلافصل آن در جامعه ملتهب، به همان نسبت این هراس شدیدتر و عمیق‌تر گردیده است.
مارا درحساب های زیر دنبال کنید توئیترkhozestan_khoro@ سایت ایران آزادی /http://fa.iranfreedom.org برای ارتباط با ما @manrakh342