مشارکت ۴۶ میلیونی تا این لحظه!

  
/http://iranfreedom.org/fa
مقاله ای ازسایت ایران آزادی
چرا نظام مقدس! به اعلام درصد بالای مشارکت در انتخاباتش نیازمند است؟ چرا نمی‌تواند آمار واقعی شرکت کنندگان را اعلام کند؟ در انتخابات ریاست جمهوری ولایت فقیه شاهد بودیم که ابتدا رقم بیست میلیون مشارکت کننده اعلام می‌شود اما به فاصله چند ساعت این رقم تا ۴۰ میلیون، تا روز بعد به ۴۱ میلیون، و تا دو روز بعد به ۴۵ میلیون، و تا چند دقیقه بعد از آن به ۴۶ میلیون افزایش پیدا می‌کند. چرا؟
مروری بر اعلام نتایج
در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ۹۶ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: «علی اصغر احمدی رییس ستاد انتخابات کشور، هفته گذشته تعداد واجدین شرایط رای دادن در انتخابات ۲۹ اردیبهشت امسال را ۵۶ میلیون و ۴۱۰ هزارو ۲۳۴ نفر اعلام کرد.»
خبرگزاری فارس در ساعت ۱۶:۴۳ دقیقه روز ۲۹ اردیبهشت از قول یک منبع آگاه اعلام کرد که «تا این لحظه ٢٠ میلیون نفر از واجدین شرایط رأی، توانستند رأی بدهند.»
در ساعت ۱۷:۱۷ دقیقه همان روز یعنی ۴۳ دقیقه پیش از آنکه زمان رسمی اخذ رای به پایان برسد، خبرگزاری ایلنا از قول فرهاد تجری در ستاد انتخابات کشور نقل کرد که «از صبح تا حالا ۲۰ میلیون شرکت کننده برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها داشتیم.»
در حدود ساعت ۱۹ توییتر رسمی ستاد انتخابات روحانی نوشت: «هشدار: طبق اعلام رسمی هنوز مشارکت حدود ۵۰ درصد است»
بر طق آمار رسمی اعلام شده آمار واجدین شرایط برای رای دادن  ۵۶ میلیون و ۴۱۰ هزارو ۲۳۴ نفر بود. پنجاه درصد این تعداد در حدود ۲۸ میلیون نفر می‌شود. به عبارت دیگر از حدود ساعت ۱۷ تا ساعت ۱۹ حدود ۸ میلیون نفر به تعداد رای دهندگان افزوده می‌شود! امری بسیار حیرت انگیز!
ستاد روحانی در توییت دیگری در ساعت ۲۱ می‌نویسد: «بیش از۲۰میلیون نفر هنوز رای نداده‌اند» که معنی آن عبارت از این می‌شود که تا ساعت ۲۱، بیش از ۳۶ میلیون نفر از واجدین شرایط رای داده اند. به عبارت دیگر از ساعت ۱۷ تا ۲۱، ۱۶ میلیون نفر به تعداد شرکت کنندگان اضافه می‌شود، اما حیرت انگیزتر آنکه از ساعت ۱۹ تا ۲۱، ۸ میلیون رای به تعداد کل آرا اضافه شده است. یعنی از ساعت ۱۷ تا ۲۱ در هر ۲ ساعت، ۸ میلیون رای به تعداد کل آرا افزوده می‌شود.
از ساعت ۲۱ تا ساعت ۲۴ نیز حدود ۴ میلیون رای دیگر بر تعداد آرا افزوده می‌شود. در ساعت ۸:۵۲ دقیقه روز ۳۰ اردیبهشت ایلنا از قول علی اصغر احمدی رییس ستاد انتخابات کشور اعلام می‌کند که «بالغ بر ۴۰ میلیون نفر در پای صندوق حاضر شدند».
در ساعت ۱۴:۱۹ دقیقه روز ۳۰ اردیبهشت ایلنا از قول وزیر کشور، رحمانی فضلی اعلام می‌کند که «۴۱ میلیون و ۲۲۰ هزار و ۱۳۱» نفر رای داده اند. او در فاصله چند ساعت یک میلیون به تعداد کل آرا اضافه می‌کند، آنهم بعد از پایان انتخابات!
ایلنا در ساعت ۱۷:۱۸، روز ۱ خرداد اولین نشست خبری حسن روحانی «پس از دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری» را منعکس می‌کند. در این نشست خبری روحانی به ارائه آمارهای بالاتری از میزان مشارکت عمومی می‌پردازد.
روحانی در ابتدای نشست خبری می‌گوید که ۴۲ میلیون نفر در انتخابات شرکت کردند اما «اگر همه آنهایی که در صف بودند رای‌شان اخذ می‌شد، انتخابات ما به ۴۵ میلیون رای می‌رسید.»
در فاصله یک روز، روحانی یک میلیون نفر به آمار نهایی وزارت کشور اضافه می‌کند. روحانی با افزودن ۳ میلیون رای اخذ نشده دیگر اینطور وانمود می‌کند که امکان اخذ رای از آن ۳ میلیون نفر، فراهم نشده است. موضوعی تقریبا بی سابقه و بدون مشابه در همه دموکراسی های شناخته شده دنیا.
در ادامه همین نشست خبری روحانی یک میلیون دیگر به تعداد افراد در صف مانده اضافه می‌کند و می‌گوید: «آن ۴ میلیونی که در صف ماندند».
روحانی با دقتی! که در ارائه آمار از خود نشان می‌دهد ما را کاملا مطمئن می‌کند که آمار قبلی نیز با چه دقتی اضافه شده است! باید برای روزهای آتی نیز منتظر افزایش آمار شرکت کنندگان باشیم!
نیاز به آمار بالا
بعد از سخنرانی ترامپ در خاورمیانه و احتمال شکل گیری ائتلافی از کشورهای عربی و اسلامی و آمریکا علیه دخالت های تروریستی ولایت فقیه در منطقه، تنها حربه ای که اجزاء ولایت فقیه احساس کردند می‌توانند از آن استفاده کنند، همین اعداد بود.
محمدجواد ظریف در واکنش خود به سخنان ترامپ که گفته بود: «ستمدیده‌ترین قربانیان حکومت ایران مردم این کشور هستند. ایران تاریخ و فرهنگ غنی دارد، اما مردم ایران تحت حکومت رهبرانی که پیوسته پیگیر درگیری و ترور هستند، زندگی سخت و توأم با یأس داشته‌اند»، در توییتر خود می‌نویسد که چرا ایران که «به تازگی انتخاباتی واقعی را پشت سر گذاشته است» مورد تهاجم قرار می‌گیرد. او به دموکراسی نداشته اش می‌نازد.
بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امورخارجه نیز می‌گوید: «آمریکا و شرکایش در منطقه باید بدانند که امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک حکومت مردمسالار، باثبات و مقتدر که از حمایت‌های مردمی بهره می‌برد»، می‌باشد. قاسمی هم به دموکراسی نداشته اش می‌نازد و اعدادی را که در طول چند ساعت کار فشرده در وزارت کشور تولید شده است، به عنوان مشارکت مردمی معرفی می‌کند.
روحانی در نشست خبری اش با افزایش تعداد رای ها تلاش می‌کند تا به آمریکا بگوید که او محصول یک دموکراسی است. روحانی خطاب به ترامپ می‌گوید: «اساس قدرت، قدرت ملی است و این قدرت با انتخابات و با حضور مردم در پای صندوق درست می‌شود. ترامپ زمانی به منطقه‌ آمد که حضور ۴۵ میلیونی مردم را در پای صندوق را دید».
روشن شدن علت
به نظر می‌رسد که کاملا روشن باشد که چرا نظام ولایت فقیه نیازمند به اعلام ارقام بالا برای مشارکت در انتخاباتش است. نظام مقدس! می‌خواهد به جامعه جهانی خود را به عنوان یک دموکراسی معرفی کند. مهمترین دلیلی که می‌توان برای نبود دموکراسی در ایران آورد نشان دادن رقم سازی های بی منطق و شگفت آور حکومت در طول چند روز نیست، مهمترین دلیل برای نبود دموکراسی در ایران این است که در قرن بیست ویکم یک خلافت اسلامی! بر کشور حاکم است. نخستین نتیجه یک انتخابات واقعی، وداع تاریخی با خامنه ای و روحانی ست.