جواب دولت جدید!، به اعتراضات چیست؟

  
مقاله ای ازسایت ایران آزادی
/iranfreedom.org/fa
اعتراضات در شهرهای مختلف همچنان ادامه دارد،چرا که مدار این اعتراضات از، اعتراضات صنفی خارج شده و به سمت اعتراضات اجتماعی و سیاسی می‌رود. مردم معترض که از اقشار مختلف اجتماعی هستند، کاملا به این باور رسیده‌اند که هیچ شخصی در این نظام! پاسخگو نیست، هیچ مسئولی! جرأت اینکه قدم پیش بگذارد و به معترضین بگوید که «درد شما چیست؟» یافت می نشود. اما چرا هیچ مسئولی! جرأت نمی‌کند در مقابل خواسته‌های معترضین جوابگو باشد؟ چون خود آن مسئول! یکی از متهمین و مخاطب معترضین است.

نمونه‌هایی از اعتراضات در طول هفته‌ی گذشته
۱) مردم ورزنه روز ۳۱ اردیبهشت ۹۶ در دفتر امام! جمعه این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند و شعار می‌دادند که «امام جمعه حیا کن ورزنه رو رها کن». لازم به توضیح است که امام! جمعه ورزنه از جناح خامنه‌ای است که رسماً مردم شهر را به رأی دادن به رئیسی ترغیب می‌کرده است.
۲) صبح روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۶ غارت شدگان کاسپین در مقابل فرمانداری، در مشهد تجمع اعتراضی برگذارکردند و خواهان پس گرفتن اموال به غارت رفته خود شدند. روز شنبه نیزغارت شدگان مؤسسه کاسپین در استان سیستان و بلوچستان مقابل شعبه مرکزی این مؤسسه در زاهدان تجمع اعتراضی برگزار کردند.‌ آنان که خواهان بازگشت سرمایه خود بودند اموال این شعبه را به آتش کشیدند.
۳) تجمع اعتراضی کارگران کارخانه آذر آب اراک هم‌چنان ادامه دارد. آنها در اعتراض به پرداخت نشدن۳ ماه حقوق عقب افتاده، از روز سه‌شنبه ۲۶ دست به اعتصاب زدند و در محوطه کارخانه تجمع کردند. کارگران معترض گفتند ما حدود ۱۵۰۰ کارگر هستیم که جدا از ۳ ماه مزد عقب‌افتاده بابت ۷ ماه حق بن نیز طلبکاریم. به گفته کارگران مشکلات شرکت صنایع آذر آب اراک طی دو سال گذشته به مرور بیشتر شده تا جایی که هر ماه حقوق کارگران با تأخیر ۱۵ تا ۲۰ روزه پرداخت می‌شد و در حال حاضر نیز مطالبات مزدی پرداخت نشده کارگران به سه ماه رسیده است.
۴) بیش از ۲۰۰ تن از کارگران کارخانه روغن نباتی قو از حوالی ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشت مقابل وزارت کار در خیابان آزادی تجمع اعتراضی برگزار کرد‌ند. کارگران تجمع کننده خواستار بازگشایی هر چه سریعتر کارخانه پارس قو شدند. علاوه بر این، ۳۰۰ تن از کارگران این کارخانه دستمزد بهمن، اسفند، بخشی از عیدی، سنوات ۹۵ و دستمزد فروردین ۹۶ خود را دریافت نکرده‌اند.
اقتصاد رو به زوال
در طول حکومت ۳۹ ساله‌ی نظام ولایت فقیه در ایران، اگر ما فقط و فقط کارنامه‌ی اقتصادی این نظام! را بازبینی کنیم کاملا مشاهده می‌کنیم که اقتصاد در ایران رو به زوال و نابودی رفته و سال به سال به جای پیشرفت، پسرفت داشته است. علت آن را همگان می‌دانیم، علت اصلی ناکارآمد بودن سران این نظام در همه‌ی پهنه‌ها بخصوص پهنه‌ی اقتصادی است. علت بعدی آن خرج کلانی است که این نظام! «پدرخوانده تروریسم» به خاطر بقای خود صرف صدور بحران به کشورهای همسایه می‌کند و علت بعدی هم، دزد بودن خود امانتدار است «هر چیزی که بگندد نمکش زنند، وای به روزی که بگندد نمک».
دولت «تدبیر و امید»، کاری بکن!
دولت «تدبیر و امید» در طول ۴ سال عمر بلاهتبار خود در بطن حکومت ننگین ۳۹ ساله‌ی نظام ولایت فقیه، نه تنها کاری برای اقتصاد نکرد بلکه آن را با سرعت بیشتری رو به زوال برد.

واقعیت اصلی و راهکار
واقعیت اصلی این است که در این نظام! هیچ‌گاه، هیچ‌کسی دلش برای مردم نسوخته و نخواهد سوخت و این چیز عجیب و غریبی نیست چرا که اندیشه‌ی این نظام! یک اندیشه‌ی واپسگرا است. پس باید با عزمی جزم‌تر بر طبل اعتراضات کوبید و فریادها را بلندتر کرد. ما «حق» خود را که «آزادی» و «حقوق معیشتی و اجتماعی» است را می‌خواهیم و از این کوتاه نخواهیم آمد.