کاتسا، و بازی غیر‌«قابل پیش بینی‌» بودن سپاه


کاتسا، و بازی غیر‌«قابل پیش بینی‌» بودن سپاه
ترس موجود در گردانندگان خلافت اسلامی! آنها را به این فکر می‌اندازد که از ترس کاتسا دست به خودکشی بزنند.

اگر کسی در مورد آثار کاتسا بر پیکره‌ی خلافت اسلامی! تردید دارد می‌تواند مروری بر مواضعی داشته باشد که نیروهای نظام مقدس! در مورد آن اتخاذ می‌کنند.


حامی تروریسم

مرتضی صفاری نطنزی، «عضو کمیسیون امنیت مجلس»، یادآوری کرد که خلافت اسلامی! در سال ۶۳ نیز از طرف آمریکا به‌عنوان کشوری حامی تروریسم معرفی شده بود اما در این میان چه تفاوتی میان کاتسا با تحریم‌های اعمال شده در سال ۶۳ می‌باشد؟

سپاه

مرتضی صفاری در ادامه بر قلب موضوع دست می‌گذارد، و تصریح می‌کند که اینبار «تمرکز بیشتر بر روی سپاه پاسداران و صنعت موشکی نظام است.»
سپاه نه تنها ستون فقرات نظامی – امنیتی نظام محسوب می‌شود، بلکه در پهنه‌ی اقتصادی نیز همه‌ی امور حیاتی خلافت اسلامی! از مجرای سپاه عبور می‌کند، در نتیجه نشانه گرفتن سپاه، نشانه گرفتن تمامیت خلافت اسلامی! محسوب می‌شود.


برجام!

مرتضی صفاری افزود که تحریم‌های کاتسا «بر روی ورود سرمایه‌های خارجی به داخل کشورمان تأثیر می‌گذارد»؛ امری که همه دستاوردهای ادعایی روحانی در عرصه اقتصادی را به چالش می‌کشد؛ زیرا دیگر چیزی از دستاوردهای اقتصادی برجام برجای نخواهد ماند.


احیاء تحریم‌ها

جواد کریمی قدوسی، « عضو کمیسیون امنیت مجلس» که او نیز از شرایط پیشا روی نظام آشفته بود، به صراحت گفت: «باید اذعان کرد که این اقدام آمریکا نه تنها تحریم سپاه تلقی می‌شود بلکه آغازی برای گسترش تحریم‌های اقتصادی علیه نظام است.» کریمی قدوسی افزود: «با تصویب کاتسا، آمریکایی‌ها می‌توانند تحریمهای گذشته که در برجام از آنها جلوگیری شد را مجدداً احیاء کنند.»


غیر«قابل پیش‌بینی»

مهدی محمدی، «عضو تیم سابق مذاکرات اتمی»، پیشنهاد داد که به جای آنکه منتظر مرگ بمانیم بهتر است که خودکشی کنیم. او گفت تنها در صورتی آمریکا «از جلوتر رفتن» باز می‌ایستد که «حس کند نظام دیگر «قابل پیش‌بینی» نخواهد بود.»

آزمون!

مهدی محمدی افزود: «مسأله اصلی بازی مشترکی است که در ٤٥روز آینده از جانب اروپا و آمریکا خواهیم دید و هدف آن تحمیل مذاکرات منطقه‌یی به نظام است. در نظر داشته باشیم برجام هسته‌یی پذیرفته شد فقط به یک دلیل و آن این‌که تجربه‌ای حاصل شود و راه برجام های غیرهسته‌یی بسته شود. این بزرگترین آزمون دولت روحانی است.»


اپوزیسیون

اگر خلافت اسلامی! تنها آمریکا را در برابر خود داشت، شاید می‌توانست با انجام بازی غیر «قابل پیش‌بینی» بودن، فرصتی به دست آورد، اما مهدی محمدی و سایر شرکای قدرت او به خوبی می‌دانند که آنچه اکنون گریبان خلافت اسلامی! را گرفته است، سرمنشأ داخلی دارد؛ افشای طرح‌های خلافت اسلامی! در زمینه‌های  اتمی، موشکی، منطقه‌ای و ... تنها توسط اپوزیسیون ایران صورت گرفت؛ فشاری که اکنون خامنه‌ای و سایر جناح‌های قدرت از  قرار گرفتن سپاه در لیست تروریست‌های ویژه جهانی احساس می‌کنند، ناشی از فعالیت اپوزیسیون بوده است، همین امر خلافت اسلامی! را در برابر معادله‌ای قرار داده است که توان حل آنرا ندارد.


در همین زمینه: