هم‌‌جبهه‌ای روحانی با خامنه‌ای، در دفاع از خلافت اسلامی!


روحانی اعلام می‌کند که به سیاست موشکی و دخالت در منطقه ادامه می‌دهیم در حالیکه از نزدیک شدن سیاست جامعه بین‌المللی به سیاست‌های اعلام شده‌ی اپوزیسیون نگران است.


موشک

روحانی طی یک سخنرانی در روز ۷ آبان در «مجلس» به صراحت اعلام کرد: «ما موشک را ساختیم، می‌سازیم، خواهیم ساخت... هر سلاحی از هر نوعی نیاز داشته باشیم در ساختن اون، در تولید اون، در انبار کردن اون و در زمان لازم برای دفاع خودمان از استفاده از اون تردید نخواهیم کرد».

امنیت

روحانی به نقش سپاه در ویران‌سازی کشورهای منطقه اذعان کرد و در زبانی وارونه آنرا ممانعت از تجزیه و حفظ امنیت کشورها توصیف کرد. روحانی از «امنیت» در سوریه، لبنان، عراق و افغانستان نام برد که به برکت! حضور پاسداران حاصل شده است، حضوری که سوریه را تبدیل به کشوری با نیم‌میلیون کشته، و یازده میلیون آواره کرده و از شهرهای عراق سرزمینی سوخته به‌جای گذاشته است. دخالتی که بخشی از لبنان را در اشغال حزب‌الله درآورده است تا آنرا کانونی برای صدور تروریسم و جنگ‌افروزی در سایر کشورها قرار دهد؛ آنچنان که مشاهده می‌کنیم در کشتار اهل سنت در سوریه و اخیرا در کشتار اکراد در کردستان عراق، حزب‌الله در کنار سپاه حضور مستقیم دارد. همین دخالتگری افغانستان را نیز به سرزمینی دست به دست شونده در بین گروه‌های تروریستی تبدیل کرده است که از جانب خلافت اسلامی! تغذیه مالی و تسلیحاتی می‌شوند؛ رابطه سپاه با طالبان بر کسی پوشیده نیست.


نزدیکی اروپا به آمریکا

روحانی در حالی بر برنامه موشکی خلافت اسلامی! پا فشاری می‌کند که مقابله با آن به نقطه‌ی وحدت آمریکا و اروپا تبدیل شده است؛ طی هفته‌های اخیر رهبران فرانسه، آلمان و انگلستان بارها تاکید کرده‌اند که برنامه موشکی نظام مقدس! و دخالت آن در منطقه، موضوع نگرانی جدی می‌باشد. [نزدیکی سیاست اروپا و آمریکا برای فشارهای پسا برجامی بر خلافت اسلامی!]


اپوزیسیون

از سال‌ها پیش، و پیش از آنکه توجه جهانی به برنامه موشکی و دخالت منطقه‌ای خلافت اسلامی! جلب شود، اپوزیسیون ایران با کارزاری طولانی و جانکاه بر اطلاع رسانی پیرامون این تهدیدات پای فشرد و ضرورت مقابله با آنها را تصریح کرد.


پوستین اعتدال

روحانی در حالی خود را مدافع سپاه و تمامیت خلافت اسلامی! نشان می‌دهد که پیشتر کوشیده بود، با معرفی خود به‌عنوان شیخ اعتدال و کسی که به‌دنبال تعامل با جهان است، این تمایز را به دنیا بباوراند که بین او و خامنه‌ای تفاوت‌های جدی وجود دارد، اما به محض قرار گرفتن سپاه در لیست تروریست‌های جهانی، [سپاه در کدام لیست تروریستی قرار دارد؟] روحانی پوستین اعتدال را به کناری انداخت و ماهیت خود را بیش از پیش آشکار کرد. خشم روحانی بیشتر از آن جهت است که به روشنی می‌بیند، سیاست جهانی در حال نزدیک شدن به سیاستی است که اپوزیسیون از ۳۶ سال پیش، در پیش گرفته است.


مجاهدین خلق

روحانی در همین سخنرانی گفت که خلافت اسلامی! مجاهدین خلق را از کشور بیرون رانده است اما آمریکا به آنها پناه داده است. روز ۴ آبان، در آستانه‌ی روز کوروش یک «مقام امنیتی» خلافت اسلامی!، مجاهدین خلق را عامل «ایجاد اغتشاش و هرج و مرج در هفته آینده به‌مناسبت» روز کوروش، توصیف کرده بود. او افزوده بود: مجاهدین خلق با «به راه‌انداختن تجمع اعتراضی علیه مفاسد و مشکلات اقتصادی در کشور» آنرا «با طرح شعارهایی علیه نظام» به انحراف می‌کشانند. [روز کوروش؛ «مقام امنیتی» و مجاهدین خلق]