کنفرانس لهستان؛ جایگاه آلترناتیو در سمت‌گیری شرایط


کنفرانس لهستان جایگاه آلترناتیودرسمت گیری شرایط
کنفرانس لهستان؛ جایگاه آلترناتیو در سمت‌گیری شرایط
جایگاه آلترناتیو در سمت‌گیری شرایط قابل انکار نیست. حتی اینکه برخی می‌کوشند تا این نقش را به هر ترتیب انکار کنند خود حکایت از این جایگاه تعیین کننده و بی‌جایگزین دارد.
تغییر سیاست
درهم شکسته شدن سیاست مماشات با خلافت اسلامی! در عرصه بین‌المللی برای هر ناظر آگاهی بسیار معنادار است. روزگاری نه چندان دور رهبران آمریکا در پی نامه‌نگاری با خامنه‌ای، قرار دادن آلترناتیو خلافت اسلامی! در فهرست گروه‌های تروریستی، بمباران و خلع سلاح آن بودند. اروپا نیز که سابقه‌ای دیرینه در «سیاست گفت‌وگوی انتقادی» و برپایی انواع و اقسام پل‌ها با قاتلین حاکم بر ایران داشته است.
با این همه می‌بینیم که سیاست مماشات در رأس حاکمیت آمریکا شکست خورده است و امروز به زبان دیگری به نظام ایران سخن می‌گویند. وزیر خارجه آمریکا در دانشگاه قاهره گفت: «ما به مردم ایران، که خواهان آزادی و پاسخگویی (رژیم) هستند، پیوستیم.» مایک پمپئو در همان سخنرانی افزود: «کشورهای بیشتری به این درک می‌رسند که ما باید مقابل آیت‌اﻟله‌ها بایستیم، نه آن که نوازش‌شان کنیم.» [مفهوم مقابل «آیت‌الله‌ها» ایستادن در سخنرانی پمپئو در مصر]
آنچه در این روزها به همین عبارت آخر پمپئو معنی می‌دهد؛ فراخوانی‌ست که از طرف آمریکا و به میزبانی لهستان برای گردآوری ده‌ها کشور جهان حول بررسی موضوع ثبات و امنیت در خاورمیانه صورت گرفته است؛ آنچه بی‌هیچ گفت‌وگو نظام مقدس! در کانون بررسی آن قرار دارد.
در روزهای اخیر خرد و کلان در نظام ایران، به کنفرانس لهستان که قرار است در ۲۴ و ۲۵ بهمن برگزار شود واکنش نشان داده‌اند.
انتخاب این تاریخ اگر حتی به عمد صورت نگرفته باشد اما به‌هر رو معنی دارست؛ زیرا درست در چهلمین سال استیلای خمینی بر ایران؛ کنفرانسی برای بررسی وضعیت آن برگزار می‌شود. همانگونه که تاریخ مرحله دوم تحریم‌ها نیز مصادف بود با سالگرد اشغال سفارت آمریکا توسط نیروهای سپاه در سال ۵۸.
خلافت اسلامی! ابهامی ندارد
برای خلافت اسلامی! هیچ ابهامی وجود ندارد که آغاز و شدت تغییر سیاست جامعه جهانی علیه آن، تنها با محوریت آلترناتیو صورت گرفته است. خامنه‌ای در سخنرانی ۱۹ دی که بیرونی کردن جمعبندی درونی جامعه اطلاعاتی نظام بود؛ بر محوریت سازمان مجاهدین در صحنه قیام دست گذاشت. [روایت یک شکست نظام؛ سخنرانی خامنه‌ای درباره‌ی قیام ایران] خامنه‌ای حدود یکسال بعد در سخنرانی دیگری خطاب به پاسداران گفت که مجاهدین و آمریکا «ممکن است جنجال را برای سال ۹۷ بکنند، نقشه را برای سال ۹۸ بکشند». [آخرین وصیت خامنه‌ای؛ پاسداران آماده باشند، قیام ادامه دارد] حسن روحانی نیز اعلام کرد که تنها پس از قیام ایران بود که ترامپ اعلام کرد که به هر ترتیب از برجام خارج خواهد شد. [مصاحبه تلویزیونی روحانی و موقعیت واقعی «منفورترین گروهک در تاریخ ایران»]
صلاحیت و ظرفیت تغییر دادن
در سمت آلترناتیو محمد محدثین موضوع را از زاویه دیگری باز و بررسی می‌کند. مسول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت در مصاحبه‌ای با سیمای آزادی بر روی این واقعیت دست گذاشت که «این مقاومت و این پایداری نشان داد که خلق قهرمانی هست و چنین صلاحیتها و ظرفیتهایی دارد و می‌تواند در تغییر رژیم ایران و سرنگونی آن مؤثر باشد. در غیراین صورت تندروترین سیاستمداران هم می‌رفتند ته خط با رژیم سازش می‌کردند.»
محدثین که به تاریخ ۲۳ دی با سیمای آزادی سخن می‌گفت، عباراتی از مایک پمپئو در گفت‌وگو با تلویزیون العربیه را یادآوری کرد که طی آنها، وزیر خارجه آمریکا تصریح می‌کرد: «مقابله با رژیم ایران تهدید از جانب بزرگترین حکومت تروریسم در جهان یعنی رژیم آخوندی چیزی است که رئیس‌جمهور آمریکا آن را به‌عنوان یکی از بالاترین اولویتهای خودش تعیین کرده و این به‌طور بی‌سابقه‌یی برای ما مهم است و ما برای انجام آن مصمم هستیم».
وزیر خارجه آمریکا در ادامه گفته بود: «ما در پی تشکیل یک ائتلاف گسترده در جهان هستیم، به این منظور دهها کشور در کنفرانس ورشو شرکت می‌کنند». پمپئو افزود: «ما می‌خواهیم به جهان نشان بدهیم که عزمی گسترده برای بهبود شرایط زندگی و به زیر کشیدن رژیم‌های تروریستی در منطقه‌ی خاورمیانه وجود دارد».
پس از یادآوری این نقل قول‌ها از مایک پمپئو، محدثین بر این واقعیت تاکید کرد که «اینها حرف‌هایی است که از روز اول مقاومت ایران می‌زده و ما به دنبالش بودیم، برایش تلاش می‌کردیم. تک‌تک خواهران و برادرانمان در خارج کشور، شبانه روز و در کارزارهای پی‌درپی و متعدد برایش کار کرده‌اند. پایداری اشرف در همین راستا بوده. امروز بخشی از آنها دارد محقق می‌شود.»
مسول کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت ایران همچنین تاکید کرد: «اجازه دهید این حقیقت را بگویم و زیر آن خط بکشم. به‌قول آن ضرب‌المثل عامیانه و معروف ایرانی: «هر قدر پول بدهی آش می‌خوری»! آن چیزی نصیب مردم و مقاومت ایران می‌شود که قیمتش را بدهند. آنچه امروز تحت عنوان «خبر خوب» از آن نام برده می‌شود، حاصل نشده مگر این‌که ۱۲۰ هزار شهید این وسط هست؛ مگر این‌که رنج و تلاش روزمره‌ پشت آن است؛ مگر این‌که تک‌تک اعضا و هواداران این مقاومت؛ همین خواهران و برادرانی که همراه ما هستند و شبانه روز قیمت آن را از زندگی، خانه و خانواده و راحتی خویش پرداخته‌اند، شعله‌ی مقاومت را روشن نگه‌داشته‌اند.
چه زمانی در ۴۰سال گذشته، یک وزیر خارجه یا رئیس‌جمهور آمریکا چنین حرفهایی زده است؟! بدون شعله‌های مقاومت، هیچ دولتی چه در آمریکا، چه در اروپا، گوشه‌ی چشمی هم به مردم ایران نشان نمی‌داد.» [مجاهدین ۲۶ دی ۹۷]
از نگاه ناظران، آنچه در هفته‌ها و ماه‌های آتی بیش از پیش خود را به ثبت خواهد داد همانا نقش و جایگاه آلترناتیو برای به زیر کشیدن خلافت اسلامی! است. آلترناتیو است که از یک طرف همه‌ی فعالیت‌ها در داخل و خارج را به سمت سرنگونی سوق می‌‌دهد و از سوی دیگر همه‌ی کوشش‌ها در پیکره‌ی آن گره می‌خورند.
مارا درحساب های زیر دنبال کنید سایت ایران آزادی /http://fa.iranfreedom.org برای ارتباط با ما @manrakh342